Aanmelden

Toesjee: 2 december Winterconcert "De Verbinding" in kasteel Aldenghoor Haelen

Toesjee sluit op 2 december het muzikale jaar af met een sfeervol Winterconcert met als titel "DE VERBINDING".Dit jaar hebben we voor ons Winterconcert gekozen voor de locatie Kasteel Aldenghoor in Haelen die dan al feestelijk verlicht is. Onder de titel "De Verbinding" brengen we melodieus en afwisselend repertoire op de bühne: een mix van "Oud & Nieuw" met een verbindende rode draad. Laat je verrassen!
Ook deze keer hebben we opnieuw muzikanten toegevoegd aan de groep. Het Luciakwartet, bestaande uit Willy Moors (fluit), Jo Hecker (klarinet), Jack Hecker (klarinet) en André Hurxkens (basklarinet), gaat ons daarbij muzikaal ondersteunen. Ook Zowy Bahnen (vaste fans kennen haar al) gaat met haar viool onze nummers begeleiden. We denken hiermee een verrassende muzikale combinatie te hebben samengesteld die past in de periode vóór de Kerst.

Het optreden begint om 16:00 uur in de grote zaal van Kasteel Aldenghoor. Er zijn ongeveer 80 zitplaatsen. Als die gereserveerd zijn kan alleen nog voor een staplaats gereserveerd worden. Een kaartje voor een zit- of een staplaats kost € 10,00. Reserveer op tijd want vol=vol!

Het adres is Kasteellaan 9, 6081 AN Haelen: Google maps

Helaas, alle beschikbare kaarten zijn gereserveerd.