Aanmelden

Leden

Tjeu Geelen
Arrangeur en begeleider

Samen met Annemie heb ik Toesjee in 2001 opgericht. Ik maak alle arrangementen en backings met veel plezier zelf. Ik hou van alle muziek die vanuit het hart gebracht wordt: Klassiek, Pop, Vocaal, Film.... In elk genre is er muziek te vinden die iets met je doet, je raakt, troost of die je belangrijke momenten of emoties laat herbeleven.

Muziek blijft je leven lang bij je!

 Annemie Smeets
Sopraan


Ik ben opgegroeid met zingen. Zingende mensen zijn blije mensen. Het gaat niet om de perfectie maar om de bezieling. Je streeft naar harmonie met elkaar en de luisteraar ontvangt dat  als een geschenk. Zo fijn om met deze mensen muziek te mogen maken, muziek en vriendschap te kunnen delen. 

 Samen met Tjeu ben ik de groep Toesjee gestart.

Hub Peeters
Tenor


Ik verdien als zelfstandige mijn brood. Ik ben letterlijk een echte 'geaarde' zanger en sta met twee voeten in de grond. Ik ben helemaal weg van de Cubaanse zang van de Buena Vista Social Club. Ik zing ook bij Gemengd Koor 'Animato' in Horn.

Els Denessen
Alt


 Ik ben van beroep muziektherapeute en werk met verschillende doelgroepen.


Naast het zingen bij Toesjee  speel ik harp en zing  Keltische ballades. Ik treedt ook in diverse andere samenstellingen op met mijn harp.

 

Jos Geelen
Bariton


Ik heb vanaf mijn tienerjaren een zwak voor singer/songwriters. Met name Van Morrison en James Taylor. Ik hou van muziek met een spirituele inslag. Ook schilder ik en maak beelden.

Noor Vries
Mezzosopraan


Ik kom uit een muzikale familie. Muziek is mij met de paplepel ingegoten. Nog in de peuterleeftijd zong ik al wijsjes mee die mijn vader speelde op de saxofoon. Vanaf toen is muziek een onderdeel van mijn leven geworden.  Zingen met deze mensen geeft energie.

 Muziek verbindt!

 

Sjra Veugen
Bas


Repeteren is voor mij echt een avondje uit. Je kunt me altijd wakker maken voor een gezellige samenzang. Die vond ik buiten Toesjee ook lange tijd in 'Theke Zingen' en bij de inmiddels opgeheven groep 'de Melodia Boys'.