Aanmelden

CD presentatie "Leefdje väör alles" op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021.

Eindelijk mogen we weer optreden. We hebben er naar uitgekeken en we hebben jullie gemist! Gedurende de periode dat het muzikale leven op een laag pitje is komen te staan zijn we niet stil blijven zitten......

Ondanks, of misschien wel dankzij corona hebben we het verzoek van veel van jullie kunnen waarmaken en is er eindelijk een Toesjee-CD. We verheugen er ons op om weer op te kunnen treden en jullie mee te nemen in onze muzikale reis van 20-jaar Zanggroep Toesjee. Onze wens en die van veel van onze fans om toch een keer een CD te maken, is waargemaakt.
Toen vanwege Covid-19 niks meer mocht en niet veel meer kon, is het ons toch gelukt om geheel in eigen beheer een CD met daarop onze dierbaarste 20 nummers dop te nemen, met als titel "Leefdje väör alles".

De presentatie van deze CD is op zaterdag 30 oktober om 19:30 uur en op zondag 31 oktober om 15:00 uur in het Witte Kerkje in de Voorstad van Roermond. https://www.google.nl/maps/place/Het+Witte+Kerkje


Er kan gereserveerd worden voor een van deze optredens.
Zaterdag 30 oktober: zaterdag 30 oktober Leefdje väör alles
Zondag 31 oktober:   zondag 31 oktober Leefdje väör alles

De entreeprijs is € 15,00 inclusief de CD Leefdje väör alles. Er is helaas geen korting op de entreeprijs mogelijk als de CD afgeslagen wordt.

Het is niet anders maar ook voor deze optredens is een corona toegangsbewijs (QR-code) verplicht.